Családi ház látványtervezés

Szolgáltatásaink

Családi ház látványtervezés

3D látványtervezés magánszemélyeknek:

Még csak tervezi, már engedélyeztette, már építi... A tervezés, az elképzelés, az építés fázisában 3D képekkel meglehet jeleníteni a külső belső felületeket, szerkezeti lehetőségeket, színeket, anyagokat, cserép variációkat, típusokat. Ki lehet próbálni különböző burkolatokat, kerítés típusokat, teraszokat, nyílászárókat, azok változatait. Lakberendezési 3D rajzokkal méretezni lehet a belső tereket, a bútorok elrendezését, teljes 3D belsőépítészeti tervezés. Csak a kreativitáson múlik , nézze meg mit hozhat ki épületéből költségtakarékosan.

Családi ház látványtervezés

Családi házak látványtervezése megfizethető 3D látványtervezés áron, magas minőségben, építészeti szaktanácsadással.

Meglévő tervek, vázlatok, helyszíni felmérés alapján tervezőknek, magánszemélyeknek, vállalkozóknak, ingatlanberuházóknak: építéshez, értékesítéshez, tervezéshez.

3D látványtervezés beruházóknak, kivitelezőknek:

Az értékesítés itt kezdődik! 3D látványtervezés, vázlatrajzok, meglévő tervek, fotók alapján befektetőknek az értékesítés egyik hatékony eszköze. 3D alaprajzokkal, 3D térbeli homlokzatokkal, külső megjelenítési variációkkal, belső terek illusztrálásával, már az építkezés sőt a tervezés fázisában értékesíteni lehet az ingatlanokat!

A látványterveket építészeti tervrajzok alapján, vagy akár kézi vázlatrajzok alapján készítjük, de szoftverünk képes fogadni az elterjedtebb építészeti tervezőprogramok állományait (ArchiCAD, AutoCAD).

3D Csomagajánlataink

Költségvetés készítés

Családi házak árazott és árazatlan költségvetés készítése, felújításhoz költségbecslés. Szaktanácsadás, vázlatrajzok, tervrajzok, helyszíni felmérés alapján 25 éves szakmai tapasztalattal.

Bővebben

Építőipari költségvetés készítés

Családi ház homlokzattervezés

Családi ház homlokzattervezés

Külső homlokzatszigetelést tervez?
Családi ház 3D homlokzattervezés építéshez felújításhoz. Homlokzattervezés magánszemélyeknek, tervezőknek, beruházóknak, kivitelezőknek, társasházaknak, közületeknek.

Bővebben

Családi ház 3D homlokzattervezés, 3d homlokzattervezés

Kivetítőn történő tervegyeztetés

Igény esetén lehetőség van bemutatótermünkben, nagy kivetítőn történő tervegyeztetésre. Akár az egész család részt vehet a 3D-s tervek átnézésében, mint egy mozifilm, csak a vásznon a megálmodott épület látható. Be tudjuk együtt járni az épületet, tudjuk méretezni a helyiségeket, a bútorokat, meg tudunk nézni különböző design megoldásokat. A terv ön előtt és önnel együtt születik, az ön igényeire szabva.